Snart!

Ooh va skönt... På lördag åker jag och familjen till Portugal.. Det ska bli riktigt kul att mysa lite med familjen och komma bort från det Lelle så fint kallar "muppsala".. Fast precis nuuu när allt är som mest stressigast (packa, städa, tvätta), så händer det hur mycket som helst! Mina honeys är tillbaka från Australia = )!!!! Dom har varit borta i 5 heeeela månader! Sommaren med dom kommer bli awesome... Lot's of bootyshakin' och raj raj..hahah = )... Kan inte åka utan att träffa dom... Dessutom fyller L år imorgon.. Han ska ha en grillfest hos sig...Och jag tror inte jag hinner gå på den.. Helvete... Sen åker han på en galen roadtrip till Grekland med massa heta grabbar och är borta i typ 5 veckor.. Så vi kommer inte ses på 2 månader ungefär. Bejs.

Aja. Lyssna på den här låten och bli beroende. Som T säger... Timbaland mådde bra när han gjorde den här...Han mådde riiiktigt bra.


Vacker utan slöja?


Idag satt man som vanligt i kassan och tog kunder, för att lära sig hur allt funkar med kuponger och allt vad det är... Tiden går hur snabbt som helst när man sitter och slår i varor, och det är fan rätt så kul. Jag har hela tiden en ordinarie anställd som står bakom mig och kollar så jag gör allt rätt och så.. Asskönt..

När jag hade suttit i ungefär två timmar idag kommer en dam fram och handlar...När hon ska betala kollar hon på mig och min coopare som också är iranier, och säger



- Jag måste bara säga att oj vad vackra ni är!
- Tack så mycket... = )
- Ja, egentligen skulle jag säga något annat också, men jag kanske borde låta bli?
- *fundersamt leende*
- Ja, jag tänkte säga att det är tur att ni inte är tvungna att bära slöja så fina som ni är...

*sekunder senare*

- Nej förlåt, jag tar tillbaka det, så borde jag aldrig ha sagt.
- Det är ingen fara, jag är inte ett dugg religiös...



Jag vet inte om jag ska blir förolämpad eller inte? Egentligen så borde jag inte ha förklarat mig för henne, för det har inte med henne att göra om jag är muslim eller inte. Vilket jag förövrigt inte är, då jag är mer ateist om något. Men hursomhelst. Vilka fördomar människor har... Jag tog nog illa vid mig för att hon direkt antog att bara för att jag råkar vara utländsk så måste jag naturligtvis vara muslim och min pappa måste vara en sån man som bestämmer ditten och datten om mig och hur jag ska se ut. Så är det inte... överhuvudtaget. Min pappa är världens gulligaste... Aja, det finns okunniga människor överallt... Men jag hatar, hatar att bli placerad i fack.








Ain't it funny?

Vissa människor man träffar på och har i sin närhet, har den förmågan att ta fram det bästa hos en. De får en att skratta över ingenting, och blotta tanken utav dem puts a smile on your face. What happened to those people? Where did they go? Jag skulle vilja göra en liten kopia av T, lägga kopian i min ficka och ta med mig honom vart jag än går.

150675-70




Oh my god. He killed Kenny.



Mr.T

Fan va skönt att det inte blir någon utgång ikväll. Jag skulle varit död. Inte för att det är jobbigt att jobba på Coop, utan för att det finns en brud där som man har lust att skjuta varje gång hon pratar. And I'm not alone, so don't judge me. Vid lunch trodde jag att mitt huvud skulle explodera... Fast alla andra i min utbildningsgrupp är sköna. Speciellt en tjej som är asrolig...

Ikväll ska jag träffa mr.T = )! Han kommer att ha åkt till USA när jag kommer tillbaka från Portugal.. så vi kommer inte att ses förrän till jul.. Känner jag honom så läser han det här och tänker "faaan va skönt" = P... Inte många som är lika roliga som honom. Han driver med dig så hårt att det nästan gör ont, but you just keep coming back for more = ) ...

Måste duscha nu.. See you.


It wasn't me

Bajs matlåda. Jag förberedde precis lite käk till imorgon och det började brinna i stekpannan. Inte nog med att det luktar en aning bränt i köket, att brandlarmet vägrar ge sig, att min mamma är lagom glad, så har jag ingen matlåda heller till imorgon. Who knew onion could burn?



Coop.

Hallå! Idag började jobbet på Coop.. Eller, utbildningen började iaf idag... Jag trodde vi skulle vara där i några timmar bara men tydligen jobbar vi hela veckan :-S..Aja, jag ska väl inte klaga. Det verkade rätt kul faktiskt, eller allt är väl relativt..  = ) Jag jobbar mycket hellre på Sundberg's.. Där vill man inte gå hem för dagen ens.. Men men, jag kanske får stå med mange och björn några timmar i sommar ändå = )! Med dom luktar man fisk any day hahah

Idag åkte L till Korea... gosh, I'm gonna miss her.. Fast det är rätt skönt att vi åker bort samtidigt..Galet om vi hade åkt om varandra ju!

Nu ska jag dra och lira lite boll.. hahah skräll så det skriker om det, but hey.. I might surprise you ;-)

Treo någon?

Åååh jag har sån galen huvudvärk... Lite glass kanske hjälper? = ).. hahaha sån tjockis...
Känner mig harmoniskt nostalgisk idag.. Took a trip down memory lane and recalled vår (bert, åke och nisses) promenad längst rasbos yttre kant.. Sorry you missed it boo!


The åke
150675-66
The bert
T150675-65
The nisse
150675-64

The memories

bilder från den 26e maj

Make me sway




Sometimes we put up walls, not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.







Mums vilken kväll = )

Vad gör jag här när jag kan ligga i min säng och sova? Typiskt att man blir pigg när man kommer hem... Bra där nisse bra där.. Aja, nu har jag haft tid att börja radera lite gamla inlägg under politik o sånt...Skönt. Kom hem för ett tag sen från L.. Hade en supermysig gathering med räkor och lite smått och gott.. Och självklart, glass =D.. myms = )

150675-54image58
150675-53150675-52150675-51150675-50150675-60
150675-56150675-55

Soool = )

Det ska bli 27 grader idag!! För mig är 27 grader magiskt... Jag är en inbiten miljövän, men jag börjar gillar växthuseffekten mer och mer... Tänk att börja förknippa en svensk sommar med sol och värme istället för det ostadiga some some rain, some some sun vädret...

Jag skrev att jag skulle berätta om tisdagens bravader, så here goes nothing... Nisse, Isse och Ingo träffades på stan med stora leenden på läpparna med stora förväntningar på kvällen, vi hade ju planerat den här kvällen länge länge. Glada som vi är trippar vi iväg för att ställa oss tidigt i kön, för Snerikes är ju väldigt populärt, men vi var ju faktiskt en halvtimme tidiga.. ( M tyckte ju att vi överdrev med att vara så tidigt ute...).. När vi börjar närma oss ser vi en kö på ungefär 500-600 personer!! Galna tider... Men vi ställer oss i kön i hopp om att komma in, och snart trippar även M, J&J in i kön med oss... Klockan 18,20 släpps de sista personerna in på Snerikes (de tog in 550 personer), men vi står kvar ändå... Tre timmar senare ger vi upp...TRE TIMMAR senare. Vi stod och köade i tre hela timmar! Och ändå hade de inte släppt in någon sen 18,20, men vi stod kvar till över 9.. Jag är en väldigt uthållig person, men att köa gillar jag inte för fem öre.. Aldrig mer. Jag är hellre ute nördigt tidigt, än köar 3 timmar, eller ens 2 timmar, eller varför ens stå 1 timme? Hursomhelst, efter det drog vi tjejer + några av Ingos vänner till Orvars krog, som lugnt var kvällens höjdpunkt. Därefter trippade vi iväg till Birger Jarl där en naturklass hade skiva (jag och I hade skiva där precis 1 år tidigare...lite småkul att hamna där på vår egen dag = ) )... Summa summarum.. kvällen var helt okey.. = )


150675-48
kl. 17,45 Ooh happy day...




150675-46
kl 19,30 still hanging in there



150675-63
kl 20,45 Ooh happy day??? ;-)




Jag har saknat att dansa latinamerikanskt riktigt mycket.. Så i höst blir det massor av dans för mig = )! Den här låten är fylld med minnen, och det är en fröjd att dansa salsa till den = ).. Vi uppträdde med den här låten sommaren -98... I still remember the spins and turns.. aja.. Listen and enjoy!



Nej nu ska jag dra iväg till gymmet !


Puss!

tre töser i den oändliga kön.


Det tog en evighet att ladda upp bilder idag.. Men här kommer en bild från gårdagens utgång.. Detaljer och fler pics kommer senare = ) 150675-44

Bojkott.

Hej! För tillfället bojkottar jag datorn... och därav bloggen också.. Det är för fint väder för att sitta inne vid en dator (kollade min mail.. därför jag sitter här).. Det borde vara olagligt att sitta inne när det är såhär fint ute..helt underbart är det = )! Jag älskar sommaren.. Jag bor i helt fel land.. helt helt fel.. Hursomhelst.. Anledningen till att jag sitter och skriver i bloggen är för att jag vill dedikera en video till min curry-älskande vän L ... Jag gillar indiska filmer..utländska filmer överhuvudtaget faktiskt = ).. Så här kommer en video från en bra curryfilm ;-)!
This one's for you babe !


Jonny B

Den här låten letade jag efter i år och dar innan jag fick tag på den... Jag hade bara hört den ett fåtal gånger när jag var liten, men jag glömde den aldrig.. Tyckte så bra om den... och i 8an någon gång hittade jag den = )! Den är crazy crazy bra! Lyssna på den nu, och bli inte förvånade om Aha med Take on me dyker upp i dagarna ;-)!



Lycka..

Äntligen, ÄNTLIGEN är jag klar med mitt projektarbete = )!!! Jag förstår inte hur det kan ha tagit såhär lång tid, men detaljer är verkligen ingenting att skoja om.. De gör hela arbetet. Jag är inte helt nöjd med språket i mitt arbete, då jag vet att jag kunde gjort det bättre.. Men efter att ha suttit framför datorn, non-stop så börjar man sänka ribban lite..och sen lite till.. Hade det inte varit för S som hjälpte mig såå mkt med arbetet, skulle arbetet inte sett ut som det gör...Han är underbar..Tack ! Det sista jag nämner i skolväg är att jag klarade Fysik A'n = )! Jag hade ju min muntliga prövning som gick ut på att jag fick sitta själv i ett rum, och lösa två mvg-frågor som jag hade inte fått full poäng för. Den ena var rätt lätt.. men så var det en uppgift som min räddare i nöden hjälpte mig med = )! M har hjälpt mig med mitt projektarbete genom att vara en försökskanin haha, han och J lärde mig ett sätt att lösa en ekvation som räddat mig två ggr.. and now this.. *muuuah* = )! tack tack...

Dagens udda nyhet.

En italiensk man ertappades med 0,01 gram hasch i sin innerficka när han var i Förenade Arabemiraten, och har nu dömts till fyra års fängelse. Domstolen hade dömt att den mängd hasch han hade, bara var för eget bruk.  Hade de istället dömt honom för langning så hade han straffats med döden... :-S


Jag längtar till på tisdag. Då blir det fest med I = ).. Jag har saknat min I... Men hon har ju pojkvän nu, och är alldeles upp över öronen förälskad = ), har nog aldrig hört henne lyckligare, och jag unnar henne varje ögonblick, ingen förtjänar det som hon. Men det ska bli riktigt kul att shaka med henne på tisdag.. I&N back in business baby ;-)