Bloggens första!

Stone Sour - Through Glass


Musik är som syre för mig.. jag andas in det och can't live without it.. Tror det är många därute som känner som mig. Tänk bara vad musiken kan göra för ens humör, en dålig dag kan bli riktigt bra om man hör riktigt bra låtar som väcker lyckliga känslor i en själv. Kan också bli precis tvärtom, jag har en låt på min mp3-spelare som berör mig och påminner mig om vissa saker att jag varje gång blir lite "down" när jag hör den. Nu låter det kanske lite konstigt, att lyssna på en låt man blir lite småledsen av, men det har blivit något bitterljuvt över den...Än så länge får den vara kvar på min playlist =)

Jag brukar vara rätt bra på att ha nya låtar, därför jag har den här kategorin. Vill dela med mig av alla underbara låtar som finns därute, som väldigt sällan, eller väldigt sent, når den svenska marknaden. Kommer dessutom tipsa om massa gamla godingar ;-)!

Dagens låt är inte så ny, men ååh så bra...Det är en låt som verkligen berör mig på alla sätt och vis. Den påminner mig om en person, och jag kan inte få nog av att lyssna och drömma mig bort = )...

Låten heter som skrivet högst upp på sidan, "Through glass" och är gjord av Stone Sour . Jag vet tyvärr inte mycket om det bandet, de kanske är rätt nya? Hursomhelst tycker jag att ni ska lyssna på den låten!! Man kan lyssna på den på deras hemsida.

Efter många timmars slit...

... är jag nästan lite nöjd med min design = )! Tänka sig hur mycket tid det tar att få till det! Mina oexisterande läsare har nog sett vilka förändringar som skett. För att citera(nästan iaf) min kära vän Linnea "din sida ser ut som en ravefest" hahaha = D, förhoppningsvis får jag inte den reaktionen när hon ser min nya (enligt mig) fräscha sida.. Jag har lagt ner så mycket tid på bloggdesignen att jag helt glömt bort att prioritera mitt mikrobiologiprov. Dessutom har jag inte skickat många inlägg till sidan...Än så länge verkar jag nog vara en förvirrad själ med många bollar i luften, men vänta ni bara ;-)!

Härligt...

Jag har precis kommit hem från en super härlig promenad med min granne R. Eller, min före detta granne, hon har nämligen flyttat till en egen lägenhet inne i stan och jag är inte alls avundsjuk, inte alls =/..
Min mikrobiologi som jag nämnde om tidigare, ja, den "glömde" jag av helt. Men det har varit skönt att inte plugga, det känns som om det är det enda jag gör nuförtiden. Men men.. man får skylla sig själv. Efter det här provet, har jag ett fysikprov... Efter det, har jag lov =D, så då bär det av till Ängelholm för att träffa S ! Ååh vad jag ser fram emot det = )!

Nu blir det lite rabarbergrädd te för mig = )


Jaa.. äntligen..

Jag har fixat och donat fram och tillbaka, men nu har jag äntligen fått upp bilden = )! Jag ska kila iväg och plugga lite mikrobiologi (jag har prov på måndag), men jag kommer tillbaka liite senare!!

I'm out